Uitgeverij

Uitgeverij Arneau heb ik in 2011 opgezet om mijn roman Verspreide Opklaringen in eigen beheer te kunnen publiceren. Omdat ik mij naast het schrijven van artikelen meer en meer richt op het maken van sculpturen, is de uitgeverij nu niet actief.

Mocht ik weer tijd en zin hebben dan pak ik de draad weer op.
Intussen is mijn boek nog gewoon te bestellen. Stuur daarvoor een e-mail naar peter.vanardenne@xs4all.nl

Over het boek: De dertigjarige psycholoog Rudolf maakt rond 1980 de balans op. Zijn kritische boek over psychotherapie is mislukt. Hij is wanhopig verliefd op een vrouw die de weg kwijt is. Hij heeft één kroegmaat (die op instorten staat) en één vaste bezigheid: drinken.
Daarom vertrekt hij naar Lesbos, waar zon, zee, strand en vakantievrienden zijn horizon moeten verbreden. Maar als hij eenmaal de ouzo ontdekt, lijkt eigenlijk alleen de omgeving waarin hij drinkt te zijn veranderd.
Een tijdje weet hij zich staande te houden. Dan jaagt hij enkele mensen tegen zich in het harnas en ziet, als hij de greep op de gebeurtenissen dreigt te verliezen, nog maar één uitweg.
Julie Smit, Nederlands schrijfster uit Molyvos-Lesbos, en Gerard de Ridder, beroepsblogger uit Utrecht, schreven over het boek. Zie: hotel boekenlust en weblog.

Verspreide Opklaringen kost € 19,95 en wordt gratis verzonden binnen Nederland.