Publicaties

Vanaf 2000 schrijf ik voor het Kunst en Antiek Journaal. Voor de vaste rubriek designklassiekers schreef ik al ruim 150 bijdragen. Daarnaast schreef ik voor dit blad artikelen over design, toegepaste kunst, architectuur en aanverwante onderwerpen. Een enkele maal zijn ze – vertaald in het Frans – in Art Antiques Auctions (AAA) te lezen, sommige ook in het digitaal archief; zie www.kaj.nl onder het trefwoord ‘design’.

Voor het blad schreef ik ook interviews met de bekende schilder Jan Sierhuis, beeldhouwer Jits Bakker,  en keramiste Pauline Wiertz. Daarnaast schreef ik de tekst voor drie websites (een rijschool: www.carlportier.nl, een design/interieurzaak: www.vantellingen.nl en een hoveniersbedrijf: www.excellenttuinen.nl ). Dat is mij – en mijn klanten – zo goed bevallen dat ik mijn schrijfactiviteiten in een breder perspectief heb geplaatst.

Wie omhoog zit met tekst, omdat hij wel weet wat hij wil zeggen maar niet weet hoe, wie niet helder kan formuleren, wie niet kan schrijven of wie er gewoon geen zin in heeft, kan bij mij terecht.