Publicaties

Vanaf 2000 schrijf ik voor het Kunst en Antiek Journaal. Al jaren heb ik in het tijdschrift Collect een vaste rubriek over designklassiekers . Daarnaast schreef ik voor dit blad vele artikelen over design, toegepaste kunst, architectuur en aanverwante onderwerpen. Een enkele maal zijn ze – vertaald in het Frans – in Art Antiques Auctions (AAA) te lezen, sommige ook in het digitaal archief; zie www.kaj.nl onder het trefwoord ‘design’.

Voor het blad had ik ook interviews met de bekende beeldhouwer Jits Bakker, schilder Jan Sierhuis en keramiste Pauline Wiertz. Daarnaast schreef ik de tekst voor drie websites (een rijschool: www.carlportier.nl, een design/interieurzaak: www.vantellingen.nl en een hoveniersbedrijf: www.excellenttuinen.nl ). Dat is mij – en mijn klanten – zo goed bevallen dat ik mijn schrijfactiviteiten in een breder perspectief heb geplaatst.

Wie omhoog zit met tekst, omdat hij wel weet wat hij wil zeggen maar niet weet hoe, wie niet helder kan formuleren, wie niet kan schrijven of wie er gewoon geen zin in heeft, kan bij mij terecht.