Nieuws

  • Vanaf 23 april t/m 27 november 2022 is mijn installatie The False Prophet te zien in Palazzo Mora te Venetië. Zeven van mijn sculpturen in een opstelling die ons herinnert aan het gevaar van valse beloften. Het European Cultural Centra Italy organiseert tweejaarlijks grote tentoonstellingen parallel aan de beroemde Biënnale di Venezia. Deze exposities worden gehouden onder de titel Personal Structures.
  • Van woe. 10 mei t/m zo. 14 mei expositie Tussen Hemel en Aarde, een combinatie van werk van textielkunstenares Flox Den Hartog Jager met mijn assemblages. Nu in Galerie Niek Waterbolk, Schoutenstraat, Utrecht. Openingstijden volgen.

* Van do. 10 t/m zo. 13 november: expositie Tussen Hemel en Aarde, een combinatie van werk van textielkunstenares Flox Den Hartog Jager met mijn assemblages. Galerie Driebergen, Bosstraat 1 A te Driebergen. De finissage vond plaats op zo. 13 november om 15.00 uur.

* Op 13 mei werd een expositie van 9 BeeKk-leden geopend in de Traverse van het Gemeentehuis van De Bilt. Twee vitrines waren ingericht met beeldjes van mijn hand. De expositie liep t/m 20 juli en maakte op za. 21 en zo. 22 mei deel uit van de Kunstroute van BeeKk in De Bilt en directe omgeving.

* Van 31 maart t/m 29 mei nam ik met ruim 35 beeldjes deel aan een groepsexpositie in Galerie de Buitenkans in Heiloo.

* Op 30 en 31 mei maakte onderstaande expositie deel uit van de Kunstroute van kunstenaarsvereniging BeeKk in De Bilt. Bekijk hier de flyer van BeeKk.

* Op 22 mei 2015 opende mijn expositie met ca. 60 sculpturen in Ruimte voor Kunst in De Bilt. Ook voor wie mijn expositie in de Pop Up Galerie in Utrecht zag, was er veel nieuws: werk onder stolpen en in ‘kijkkasten’, groter, intrigerend en met (zwarte) humor.
info@ruimtevoorkunst.com
Bekijk hier de flyer.

* Van 30 mei t/m 29 augustus 2014 werden ca. 30 sculpturen geëxposeerd in de vitrines van Humanitas in Hengelo.


* Op 9 Juni 2013 presenteerde ik mijn roman Verspreide Opklaringen in Molyvos op Lesbos.
Plaats: café-brasserie Bazaar.

* Vanaf de geslaagde solo-presentatie in september 2012 hebben er een aantal maanden steeds vijf sculpturen van me in de PopUp galerie te Utrecht gestaan. Elke maand werden de beeldjes gewisseld, zodat er steeds iets nieuws te zien viel.

* Op 10 september 2011 heeft de presentatie van mijn roman Verspreide Opklaringen plaatsgevonden bij de Bilthovense Boekhandel in Bilthoven.

* De roman is via e-mail bij mij te bestellen (verkoopprijs € 19,95, inclusief verzendkosten binnen Nederland).

Voor meer info over het boek: weblog en hotel boekenlust.